Pages

31.10.10

Love and Mercy :)

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

congratulations Kak Fatim. :))

Is this the end?

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

YES IT IS. :)

Oktober yang panjang hampir melabuhkan tirai. hehe. semoga apa yang dah berlalu takkan berulang lagi. insyaAllah. Ya Allah, pegangi hatiku. :)

bersangka baik pada Allah kerana segala sesuatunya adalah percaturan yang paling sempurna. Allah is the best of all planners. :')

Welcome exams and sleepless nights, insyaAllah dipermudahkan semua urusan, doakan kejayaan bersama :)

30.10.10

Alhamdulillah.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

it feels so goooood. the only way to forget what we have in the past is by being friends. :)

yeay, go E go! :) No lara jiwa or jiwa lara anymore. yeay. it's the 30th day anyway, it should be last day, yeay, no more teringat dan apa saja yang lain-lain tu! :) horayy.

and it doesn't hurt me langsung sbb yeah,  i have no reason to feel that way pun. hehe. yeay, i'm matured enough to handle this. before jamuan tadi i was asking myself whether i can go through this or not and i prayed so that i can put a fullstop to it, and yeay, a dream comes true, yes you can say that :) yeay.

it feels gooooood :) Alhamdulillah.

Mari study dan berevisi dengan pintar. hehe.

p/s : Dol, i know how it feels, please fikir the best solutions ever. :) All the best. Love ya.

p/s II : Zuely, i hope u're strong enough, u're one strong lady. you know you can survive. Love ya.

p/s III : Hales, thanks for the wish, please take good care of yourself di Kolar sana. esp masa naik auto. Love ya.

:)

29.10.10

So now you're leaving, please take good care.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.


:')

..... because the one who stays (in this case i'm sure the who is me btw) will definitely taking care of her own heart.

since you have walked away, take good care, Mr. :)

few weeks ago i wish you could stay longer, few weeks ago i hope you will always be there, few weeks ago i hope you will not make such decision, few weeks a go i feel like having you around is the best thing ever, few weeks ago i feel like dedicating the ne-yo song to you to prove that you're the best thing i never knew i needed. but now i have to clarify that the wishes never come true and what happened now is the best thing and it is being fated that way.

siapalah aku untuk menidakkan segala sesuatu? nvmind. it's time to study and berivisi pintar insyaAllah.

It's a fine day.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.


i hope i won't be seeing any unwanted scenes tonight. eventhough i know i am not that weak, but who knows how will i react, right? hopefully, nothing happens tonight, or else i'll go to mana-mana pulau habiskan revise tekno. lol

Allah takkan uji hamba-Nya luar dari kemampuan :')

i texted Aslm almost every day now, and he's now in his way ; becoming Imam Muda like so seriouslyy, lol. good for him. hihi. eventhough he's far away nun di sana, but at least he's always there to remind me that kadang-kadang benda yang kita tak suka adalah pilihan terbaik untuk kita. Allah knows best :)

# 29th Day.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

pity my digestive system. :( if you know what i mean.

Be Safe :)

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.


:)

Ya Allah, kuserahkan segalanya pada-Mu agar aku tidak tersalah langkah. bimbinglah pemuda yang dijanjikan oleh-Mu untukku agar dia boleh melindungiku, iA.


...kerana ku pasti apa yang terjadi pasti ada hikmah di sebaliknya dan aku semakin nampak kerana ianya semakin jelas.

N & E. :)

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.




Dearest Knights 0206 sekalian, ukhuwah yang terbina di antara kita selama ini insyaAllah takkan putus. :')

Nathirah dan Ezzati :) Initial nama haruslah ikut rumah sukan, LOL

p/s : thanks Budd for the photos, we love your camera. :)

I was a lil girl no more.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

we cannot erase memories semudah yang kita rasa kita boleh buat, it's actually up to kita punya tahap ingatan tu sendiri jugak.

as for me, everytime tengok english portfolio, eh no, mana ada revise pun, susun kat rak buku sbb ini adalah masa mengulangkaji tekno dan calculus ye, mesti teringat kisah lama. bcs you were there on that particular time. you were there Mr to encourage me to complete my portfolio, sigh. thanks to you for the inspirations, seriously. and Alhamdulillah you were there during my sleepless nights during Ramadhan and SBE just for me to complete my work and courseworks, i appreciate your presence Mr. thanks for the company. tqvm

it's just now i should prepare myself and i can't stand seeing myself asyik terkenang masa lalu. kurasa mimpi semalam banyak memberikan lembaran baru. sesungguhnya you're just not meant for me.

masih ada secebis doa buatmu Mr. semoga dipermudahkan urusan oleh Allah dalam apa jua keadaan. be nice and stay the charming you (in a good way, iA)

28.10.10

Kucing dan Cik Wann.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

gara-gara tidak menutup pintu hadapan rumah sewaktu dinner, seekor ibu kucing sedang dan masih gigih mencuba untuk masuk ke dalam rumah walaupun pintu sudah ditutup.

ADAKAH IBU KUCING ITU TELAH TERTINGGAL SEEKOR ANAKNYA DI DALAM RUMAH? persoalan yang mengundang cuak dan geli di fikiran famili saya. hehehe

operasi mencari anak kucing di dalam rumah sedang giat dijalankan di rumah saya di Bangi.

HAHA. Cik Wann, jangan cuak. :) All the best for your exam Adah, break both legs and strive hard! :)

Definition of Strong.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

dari pagi tadi rasa macam nak tak berapa sihat. tapi bila kita fikir positif mengatakan kita sihat sihat sihat, Alhamdulillah masih sihat, Alhamdulillah. :)

tapi sedikit risau dengan jumlah nyamuk yang semakin banyak saban hari. serious risau, moga-moga semuanya selamat dan dipelihara kesihatan oleh Allah SWT.

:)

Ya Allah, kau sembuhkanlah rakan-rakan seperjuanganku yang masih tidak sihat. tabahkan hati mereka dalam menempuh fasa yang mencabar ini.

FA, nice meeting you just now, get well soon. semoga terus kuat. doa banyak-banyak.

27.10.10

Dora : Lin & Mon.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.


Patung Doralin yang ada kat rumah Pakyan @ JB. reminds me of myself being a Doralin once upon a time. truth to be told, Doraemon has inspired me a lot seriously, from Multiplication Song to Doraemon theme for Enrichment Test masa kat SKTM II punya micro-teaching hari tu. banyak lagi lah.

and as i browse through my Blue Notebook, i can see the words NOH all over it, pages over pages. so you see you're there to inspire me all this whileee, hihi. you're once a very important person in my life. now? not anymore.

Walau Mimpiku Musnah, Sayapku Patah.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

..... tidak mengapa, bcs i believe there will alwayssss be hikmahs, insyaAllah. :)

Alhamdulillah we're done with English Tutorials and Lectures, haha. why am i being very concerned is because that is my subject and since my AJK partner is now down with fever (get well soon, Didiey) so it's a bit susah for me to negotiate with the lecturer at first and Alhamdulillah it turned out well. sbb kat sini, asalkan penuh jam credit and buat class according to lecturer insyaAllah ok je. present and from situ the lecturer akan betulkan mana salah. serious nak bengang sbb kena ganti semua tutorial yang pending kan, haha, emosi sangat, yes i am. arghh. tapi yeay, settled already and dah pergi celebrate dah pon sebab English sudah tiada lagi. haha, so agak-agak boleh imagine tak betapa dull nya English lessons semester ni sbb banyak sangat facts and pedagogical stuffs? :(
hari ni hari sedikit produktif sebab nak habiskan episode 16, last episode My Girl, haha. and nak pergi ambil photostated book for multimedia punya benda tu as pengisian masa lapang cuti sekolah yang akan datang, mudah-mudahan. moga-moga tak lupa pergi ambil perisiannya from budak laki nanti.

so you see Mr, life has been good for me lately and i am grateful for that. how are you?


Long Octoberrr.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.





sebab Ika and B cute sangat, tu sebab nak share tu, hehe. masa ni visit Tok kat HUKM after babysit 2 orang budak ni mandi dekat Desa Water Park. Alhamdulillah Tok dan semakin sihat sekarang kat Kuale.

macamana la tak hitam kalau pergi babysit budak-budak mandi bawah cahaya matahari, camping, hari keluarga dan lain-lain? bila la boleh cerah dan cantik niiiiii agaknya? HAHAHA.

p/s : didoakan semoga kawan-kawan yang sedang sakit sekarang cepat sembuh insyaAllah, bertuah mereka diuji Allah dan dipilih oleh-Nya untuk dihapuskan dosa-dosa kecil oleh itu, jangan mengeluh kawan-kawan. banyak pahala jika bersabar, insyaAllah. :))

Done.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

today marked the 27th day since you left. and Alhamdulillah, after 3 phases of ke-serabut-an, I'M DONE. and i am about to be normal.

i get used to this kind of game already so no worries.

it's just i will avoid myself from seeing you. no more terserempak semester ni insyaAllah. Ya Allah, kuatkanlah hatiku dan elakkanlah aku dari melihatnya sekiranya ianya mengundang duka dan lara.

jangan risau, aku masih meneruskan kehidupan normal, masih bergembira walaupun ada part of if yang sedikit menyedihkan esp when teringat kisah lalu. tapi takpe, i will definitely not regretting my past. every single thing i've done before kan pernah menggembirakan hati suatu ketika dahulu, jadi kenapa perlu menyesal dan gundah? :). no regrets. bcs you once came to me and you're part of my life kan dulu. it's just you've walked away now, that's the thing.

Paul Si Sotong Kurita yang kita pernah banggakan bersama sebab pilih Spain kita for WC, siap Champion tuuu weyh pun dah mati, i dun see why i must still teringatkan kisah lama kita. things changed and i need to move on. :)

Remedy.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

things will be ok at the end of the day. if things went wrong, that means it's not the end, yet.

:) something to ponder. life goes on.

Allah kan ada, mengadulah pada-Nya moga sentiasa hidup dalam keredhaan. insyaAllah.

AAJ's birthday.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

26th October : Happy Birthday Dear Bestie.

Dear AAJ,

Happy Birthday and may Allah bless you through and through. InsyaAllah aku mengaminkan segala wishes kau di hari jadi. siap suggest places for aku to unwind. haha. truely a bestie yang tak pernah lupa kesusahan kawan and sentiasa ada untuk menasihati dan buat aku merenung kembali apa yang dah jadi. you're my source of inspirations, dari dulu hingga kini. glad we met 6 years ago. thanks Allah for the beautiful friendship. we hardly meet but the connection we have Alhamdulillah menggembirakan hati. thanks for being around bestie.

:)

22.10.10

If you could see me now.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.


2004, 6 years ago. rindu zaman muda bila tiada masalah besar lain selain daripada tak excel studies.

things changed.


everybody's changing and i don't feel the same. -keane

It's in the way you looked at me.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.


rindu Iffah. rindu jadi muda tak payah fikir pasal apa-apa. dan dengan randomnya, rindu tudung hitam jenis tu.

i guess i've changed a lot, and it is not for the better. :'(

Nobody says it's easy.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

since you're leaving, please take good care.


today marked the 22nd day since the day you walked away from my life. no matter how much i've tried to move on, i just can't. i've tried and everytime i feel that i am about to succeed, i know i was lying to myself. perhaps, i just need more time on my own.

:/

20.10.10

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

masalahnya sekarang ni kenapa kena pakai jersey bola yang pernah diceritakan suatu ketika dahulu 2 days in a row? you make things difficult, Mr. if you would ever understand. sigh
In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

Even if i never talk to you again in my life, YOU ARE VERY SPECIAL TO ME and you have made differences in my life.

TRUE.

You think you're all alone, but the truth is You'll Never Walk Alone.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

...... simply because you have us! :)

Sometimes the person you love just doesn't understand how much you love them.


FARHANI/BUDDI, move on dan be happy like you used to be. :)
In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

as far as i remember, i have three wishes masa dulu-dulu di kala berumur 18 tahun punya impian. haha.

1. nak pergi teman main futsal, oh memang pengaruh Gol and Gincu, lol. and ala-ala iklan Sunsilk, omg. lol
2. nak tengok bola sama-sama esp bila fav teams in action, at mamak, sekian terima kasih, memang impian habisss la kan. haha. (apabila meningkat umur 20, i wish to watch next WC at home with the one i loved ye people, dream on!)
3. last but not least, walaupun lupa tp i'm sure it is related to bola and futsal still.

so tell me, do i deserve a little more time to forget you? so you see people, i just need more timeee. sigh

You're So Convincing.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.





:)

tadi tgk folder Raya 2010. baby ni sangat ringan dan cute. geram betul.

19.10.10

So here I'm standing all alone, independently on my own.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

petang tadi dah banyak tidur, di kala hari-hari lemah sebab perut yang tak berapa nak stabil ditambah pula dah siap folio pj and tekno lagi la sedap tidur petang before turun padang, jadinya di kala malam hari yang sedikit bertenaga ni bolehlah sambung buat BIG Banghuris yang dah lama terbengkalai. huhu.

aim malam ni mmg mudah, siapkan BIG and letak jauh-jauh. biar semua memori disusun dalam tu je, insyaAllah. mana yang dah pergi tu, teruskanlah perjalananmu bcs i believe in life there's no turning back, have a safe journey, Mr. aku yang masih tunggu di bus stop ni, akan terus tunggu dengan penuh sabar and Alhamdulillah i still have bus stop dan maktab untuk berteduh. if you get what i mean.

ok lah lepas dah siap BIG and susun sikit file Teaching&Planning dan mungkin akan tgk khazanah lama SBE, saya akan tidur dengan hati yang tenang.

*aku mungkin boleh dibawa berkawan simply bcs i dun mind having you as a friend, so no worries Mr., we're still friends. look who's the one yang start pon kan. if you plan to play a game called friendship, i'm in wholeheartedly. oh well, simply bcs i am tougher than i could imagine.

seeing you in those jerseys made me misses our past times real bad but hey, what happened are all fated to be this way. no biggie, i'll take care of myself.

You & I.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

If someone hurts you, betrays you , or breaks you heart, forgive them. For they have helped you learn about trust and the importance of being cautious to who you open your heart to.


-http://www.indianchild.com/thoughts_for_life


LOOKING ON THE BRIGHT SIDE AND BALANCING THE WHOLE THING.
In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

I've learned that two people can look at the same thing and see something totally different.


SO YOU SEE WE SEE THINGS DIFFERENTLY, DEAR. what hurts me most mungkin takde apa pon for kau. huhu.

Aslm selalu pelik kenapa aku nak sedih and kenapa ini kenapa itu. Aslm tak dpt nak kaitkan Spain, Main Bola dengan kesedihan yang aku rasa ya. Haha. No matter berapa lama dah kawan, kita tetap nampak suatu benda tu dari sudut yang berbeza. tp thank you for being very concern and selalu call from tanah rantau nun jauh di sana.
Selamat pagi, tgh siapkan refleksi TP ni. Sigh

It's a different thing, a different feeling abt October.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

I've learned that maturity has more to do with what types of experiences you've had and what you've learned from them, and less to do with how many years you have lived.

:)

Kenapa OCTOBER? Relax relax relax.
In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

Macho-macho pun, hati kadang-kadang terTISU. sobs.
In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.



Someday we will know why you weren't meant for me.
In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

siapalah yang tak sedih bila semuanya dah berakhir. well, for me esp today when i saw him playing our fav sport :( and he's wearing our fav country's jersey. and it hurts big time to see his shoe bag is exactly the same as mine, the colour combination.

i move on bcs life goes on.

18.10.10

Everybody's changing and I don't feel the same.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.







Fasa I : masih berbunga rianggg. lol. I LOVE BUNGA API.
In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

Blok B menjadi saksi. :)

I H U. I Hate You.

who says being in love with someone is easy?


Ezzzzzzzzaaaaaaaatttttiiiiiiiiiii :)


Of Kisah Kasih dan Bunga Api.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

i blog so that i will remember each and every single thing that can be considered important to me. blogging is one of the ways for me to reflect what has happened to me.

i am not a big fan of bunga api but kebetulannya masa amek kasut nak packing balik from raya break, ada jumpa seikat bunga api kat situ and alang-alang i've made pudding caramel before, i was thinking to spend some time with the girls makan pudding sambil main bunga api so i searched for lighter. Alhamdulillah siap packing semua and balik lah ke Cheras.

disebabkan masa tu masih berbunga riang, obviously rasa mcm excited sangat nak main bunga api. dah la first time buat pudding caramel sendiri dan bg the girls rasa, haha. mcm-mcm lah perasaannya waktu tu. masa tu semua dok sibuk buat initial orang-orang tersayang. lol. maybe KW and KT were so sure that time dengan initials yang dibuat but for Budd, i personally think dia sedikit blur and buat initial AS semata. terlupa satu huruf penting lain iaitu Z. lol. me? since i have not cerita dengan penuh beriya status saya di malam itu, i'm free from doing any initial pon tp girls being girls obviously they knew me inside out and asked two of us buat initials H and E. berbunga riang? i think so.

2 weeks after that, something happened on hari Jumaat yang mulia and being a very sensitive me obviously i cried and rasa nak meletup sbb dok tahan-tahan sangat but lucky me i always have trusted people around.
i cried as loud and as much as i want bcs the heartache i felt that time is just unbearable, seriously. lucky me i recover quite fast compared to masa lalu but hey, itu fasa satu bcs i know nothing abt why it ended and so on. pity me huh?

i went for camping dengan senang hati and gain sebanyak mana kekuatan as i want and bring back everything to Cheras. Auni was right when she predicted that i was still hoping for the relationship to be fixed and all. sigh. we went back to Cheras on Thursday and i decided to have a weekend at home for semua baju to be washed at home sweet home sbb machine block rosakk. lucky me the latest news i received abt oh well i have no name for it adalah masa kat rumah.

Ells told me indirectly at fb that what i've been through all this while was caused by the fact that i met the wrong guys. so i replied to her that i think the last one i met is not the wrong ones, it's just it's not about time to commit. oh well dear, Ells ckp i so need to know something. i called Ells but she didn't answer so i checked fb and that was the time when Tong sent me a msg through fb inbox and asked me whether aku dah tau abt something or not. darah berderu only Allah knows how i feel that particular time so i insisted Tong to cerita each and every single thing.

i searched for a lappy sbb Tong kata nak cerita through ym, it's easier that way so i took vaio pink yang Cik Wann tgh pakai, and btau her "Wann, penting ni, Tong nak ym" so Cik Wann dengan baiknya bagi and from there i knew the whole story. after 15 minutes ym i decided to teruskan kehidupan and hold the tears from coming out and terus naik atas bawak handphone 2 buah tu and called Ells. Allah knows how much i hurt that night so i decided to have a chat with Ells through maxis and the rest of the stories are for Ells and i to keep. but seriously i never felt sedih like gila-gila punya sedih before this, sigh. then only i texted the girls and besties. :'(

tak pernah senang to accept the fact that someone you wished to be there for you tiba-tiba dah tak wujud. talking about losing interest in me ke? talking abt meeting the most serasi ones besides me? or was it about the fact you're just being you, berbudi pekerti but playboy at the same time? the reason behind every single thing that happened is not for me to know bcs i prefer it to not be discovered. for me once it's over, it is forever over.

Alhamdulillah i recover super fast, most probably because all the phone calls from the loved ones from seluruh pelosok dunia, lol. thanks people. and sebab the girls are always around to entertain me and give ideas on how to move on. and meeting conducted by meeting club members and how certain people sanggup tulis panjang-panjang through fb inbox just to make me realized that life must go on, touching ok rakan-rakan. :)) i remember the last time i cried was on Monday night, 3 days after kesedihan fasa dua. with KT in my room. and starting from Tuesday afterwards Alhamdulillah i have gained segala kekuatan and i'm proud to say that i'm glad semuanya dah berakhir.

kesedihan boleh dibuang dengan melakukan semula apa2 yang kita pernah buat masa tgh gembira and hadapi kenyataan tu dengan hati paling tabah. so i decided to play bunga api on Sunday before fully recover tu and Alhamdulillah one of my jppmates 2008 ada lebih bunga api and bagi pinjam lighter siap. oh well only orang yang rasa sedih faham betapa bermaknanya main bunga api sbb the last time main masa tu semuanya tgh berkeadaan baik dan berbunga riang, still. tp bila dah habis main tu, satu perasaan lega datang menjelma, Alhamdulillah. it feels good walaupun main dengan mata sedikit berkaca. haha ;)

bunga api brings new perspectives on how i see things from the day i started playing it until now. i will definitely main bunga api untuk berkeadaan tenang at times needed. if people find cooking is relaxing, i find BUNGA API brings so much fun and ketenangan.

cantik dipandang, susah disentuh. orang yang benar-benar hebat saja yang akan datang dekat. :)) not to mention bunga api gives me ways to express feelings.

Don't STOP Believing.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

because love means letting go. or it's just not abt time for you to commit yourself to anybody, shine on!
bermain di padang after so long of not doing it is just so blissful :)

friendship has no boundaries. someone i met during my jpp years is now one of my club members. thanks for the positive charges, sister.

joining competition isn't abt winning, it's more to gain experiences and be happy while you can.


LIFE GOES ON. HAVE FAITH AND KEEP ON BELIEVING THAT YOU CAN CHANGE FOR THE BETTER. :)

Dear Mr, so you see you didn't hurt me that much bcs i realized that i'm more comfortable not having you by my side :))

as what i've mentioned earlier, selamat teruskan kehidupan. i'll definitely teruskan kehidupan with the same old routine, i bet kau pon, cuma rutin kita sedikit berbeza. haha. go figure.


My Own Reflection on Glamour Glamour Glamour Seniors' Farewell Dinner :)

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

Ok, kena lupakan soal nak melancong dan pelbagai lagi impian lain sbb rasanya bila dah start praktikum nnt mesti kena bnyk pakai duit, haih. jadi apa kata beringat dari sekarang dan mula menyimpan sikit-sikit selain dari potong sana-sini tu. huhu.

Minggu ni mmg minggu terbaik sebab pack sangat. yes, i know aku mungkin bukan lagi jpp, bukan langsung mana-mana ahli kelab apa pun tp kita tak boleh ukur kesibukan dengan label mana-mana persatuan.

Alhamdulillah forum sudah, sleepless nights memikirkan teks dan ayat-ayat yang sesuai sudah pun berlalu, dinner seniors sudah, jadi suri rumah sudah, now tgh compile bahan and nak siapkan file. insyaAllah semuanya stable setakat ni, EXCEPT for the fact tak start study Calculus lagi. huhu. moga diberi kesempatan insyaAllah after selesai semua folio yang kena submit ni, InsyaAllah boleh punya. mcm biasa, kelas tuition with the girls adalah wajib.

bila dah busy mcm ni baru rasa terisi sikit dan rasa glad pulak dah tak commit diri sendiri to anybody pon. so you see people Allah knows best, Allah knows how much i need to be on my own. :') Hehehe.

Alhamdulillah enjoy jadi emcee tolong seniors hari tu, walaupun sedikit penat sebab masa tu baru sangat habis penat forum dan perkara-perkara lain. mula tu rasa mcm beban sangat sbb teks kena buat nak bagi tally dengan atur cara yang kdg-kdg boleh berubah tp Alhamdulillah diberi idea dan kekuatan minda nak fikir ayat dan pantun-pantun yang dirasakan relevan, hehe. and mmg bersyukur sangat terjaga around 3.00 am utk sambung buat teks. Alhamdulillah. walaupun mata sedikit sepet sampailah ke hari ni sbb penat yang berpanjangan ditambah pula dengan time of the month yang datang sekarang, haha. glad semuanya sudah, Alhamdulillah. thank you Allah for the blessings. :)

sah-sah lah nervous tgk tempat dinner yang sangat nice masa tu tau, mic sikit punya grand and kakak-kakak and abang-abang sah-sah la lagi tua kan, dengan semua orang cantik sangat, kita yang jadi emcee ni biasa2 saja. hehe. tp niceeeeee lah overall. abang-abang and semua orang pon bnyk bagi kerjasama, sama-sama handle supaya apa yang dirancang menjadi lebih mudah. :) mula-mula risau sbb ajk tertinggi diner mcm put high expectation on us yang mmg mcm merepek je tp Alhamdulillah atas kepercayaan dan sikap positif mereka tu lah yang menyuntik semangat untuk buat habis baik, hehe.

bila reflect balik, semuanya kembali balik kepada apa yang diniatkan, and i learnt that kita jgn fikir negatif dan selalulah berbaik sangka. Alhamdulillah, bnyk pengalaman baru dapat ditimba and paling penting dapat be part of the precious moments. Good bye brothers and sisters. :) may Allah bless you through and through.

Ummi thank you bagi pinjam baju, hehe. and thank you atas tumpahan kuah yang menjadikan Atie boleh ckp spontan at times needed :))

15.10.10

of Kolar and Adelaide.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

bila tanya Halley, ok tak if nak visit dia kat Kolar sana, "ok tak?" dia jawab "tak payah la zadd, tak best. jumpa kat tempat lain lagi menarik" HAHA. that is Halley's perspectives towards India yang tak berapa nak best. lol.

so Abah and Ummi, pls sponsor nak pergi berjalan menenangkan fikiran ke Adelaide anytime soon, pls? i can meet AK, Noe and Picka, bestnya.

so Halley, jom jumpa kat Adelaide? hehe

Memories.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

Why does it take a minute to say hello and forever to say goodbye? -quotegarden.com

BUT in my case, i took a minute to do both. like it or not, i have to be that ignorant bcs apalah ertinya menangisi masa lampau sedangkan masa depan yang menanti banyak lagi benda-benda menarik yang boleh dipatri :)

13.10.10

Dewan Exam-Lembah Pantai-Seri Kembangan-Blok Budi.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

Terima kasihlah sebab wish for exam. you should know it doesn't mean a lot to me like it did weeks ago. oh well people, i'm done with Seni Dalam Pendidikan. thanks Sum sebab belikan pen yang best. haha. walaupun terpaksa datang hall mcm nak pergi kenduri kahwin or open house raya bcs sememangnya sejak azali aku akan pakai baju yang tak iron je pergi exam tp kali ni mcm mengada pulak nk pakai baju mcm tu lol, tp still i had so much fun jawab seni dekat dengan Kak Kem, Budd and Wan Naziri. haha. lawak pelis tgh sibuk khusyuk jawab exam ada duit syiling 50 sen jatuh dari poket Wan Naziri. motif? HAHA. lawak la tauke dadih. but still, Wan Naziri is my big brother during Banghuris. hehe. he knew how to potong buah belimbing very nice! haha.

Alhamdulillah dah selesai satu paper, dan dah habis pertandingan forum. i had so much fun Alhamdulillah. Farid walaupun selalu kena buli ngan aku, hehe, he's still a very nice company. Thanks Geeee for being the nicest girl company this time, Baron seperti selalu dengan lawak lembu beliau. haha. forum mmg tak stress langsung oh well except for PapaRazzi punya perangai of course. tp after 3 years, aku dah immune and mls nak layan dah. haha.

ni baru balik from lembah pantai kononnya tp dah melepak kat rumah PapaRazzi kat Seri Kembangan siap isteri dia jamu air and kuih raya lagi. lol. it feels so good satu beban dah habis, yeay. esok kena pergi lagi for makan free and price giving ceremony. dapat nombor berapa atau kalah langsung masih tak dapat dikenalpasti. tp masuk pertandingan isn't abt winning semata ye kawan2. haha.

rasa mengantuk gila now tp mls nk tido, nk hirup udara segar sambil buat report BIG. :) so you see life goes on, darlings.

Sekuntum doa.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

kerana apa yang telah telah terjadi memang begitu suratannya. kita sebagai manusia yang lemah ni perlu menerima apa sahaja ketentuan. setiap hari yang berlalu telah pun membawa segala memori itu pergi. thank you sbb singgah kejap. and thank you for making me believe that you're just another typical guy. semakin hari semakin banyak kepincangan yang jelas nyata. starting from yesterday, i am now proud to say that i am so glad everything is over.

sekarang aku dengan senang hati mendengar berita-berita dan perkhabaran-perkhabaran baru berkenaanmu. tiada masalah, Alhamdulillah.

jgn risau masih ada doa untukmu buat perjalanan esok yang kali ke berapa aku pon tak tau. all the best. kalau nak aku msg mmg harapanlah. tp untuk esok, aku tahu ianya penting. aku bukan berdoa untuk esok sahaja, tapi aku berdoa agar kau berhenti dari terus menyakiti mana-mana lagi hati-hati lain. atau kau pula yang akan terluka. you know that what goes around, comes around kan?

sebenarnya kau dah bnyk membuatkan aku berfikir semula dan kembali kepada Pencipta. memang aku mudah alpa, tapi apa yang telah terjadi sememangnya membuatkan aku lebih berserah dalam apa jua keadaan. thank you for making me believe that life goes on. it hurts so much but i know i'll make it through.

Ya Allah, terima kasih atas kekuatan ini. terima kasih di atas sifat positif ini dan terima kasih atas segalanya.

12.10.10

Of Cik Wann and MUET.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

Thanks Cik Wann for the help hehe. download lagu-lagu yang Kakti suka :) All the best for MUET. Cik Wann nak MUET, Kakti pulak yang berdebar. Do your very best and be confident.


Teringat kisah masa zaman amek MUET, years ago. haha. i'm quite competetive when it comes to certain things, lol

Hikmah.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

Dari last week aku dok ckp kat diri sendiri yang aku mmg takkan boleh siap Laporan BIG 4 sbb banyak sangatlah memories lah ape lah, nonsence kan? i know. tp bila fikir balik, kalau aku sendiri tak siapkan, mana lah laporan BIG tu nak siap sendiri.

So you see life goes on, no matter what happened, you need to teruskan kehidupan.

Sama lah jugak, bila lara hati tahap mana sekali pun, solat kena jaga, hati kena kuat, kain baju kena lipat, baju kena basuh, tanggungjawab kena buat, pidato and forum kena masuk. so you see tiada apa yang akan nak tunggu and lihat kesedihan tu berlalu baru nak teruskan kehidupan. tak langsung.

bila aku sedih aku terfikir mana perginya ilmu-ilmu yang aku pernah timba untuk mengatasi kesedihan selama ni. so you see people, apa yang kita baca tu sebenarnya menguatkan kita and gunanya pada masa sekarang ialah, kita kena apply.

bak kata one of my good friends, aku mmg berhati keras dan bersifat semulajadi garang, dah tu, now mana pergi hilang semua kekasaran? sbb waktu-waktu mcm ni lah yang kita perlu guna. oh yes i will, insyaAllah.

sbb hidup tak selalu indah, langit tak selalu cerah. -Tong. :')

dan pada masa ni lah Allah nak uji tahap kesabaran hamba-Nya. selama ni Allah mungkin uji dari segi sakit pening selsema lenguh sahaja, tp yang kali ni parah sikit sebab ada kaitan dengan hati.

insyaAllah i'll make it thruu. this is not the first time. can i say i don't like Cheras for the fact that i can be considered unlucky when it comes to things like this? Lol. but i love Cheras for the environment, for the people, friends, girls and bilik sendiri of course. so mmg dah equal. apa lagiiiii, life must go on.

thanks boe for the phone call. :') thanks hales for being the best beddie ever. thanks skemm for the unique way to make me believe masalah orang lain lagi besar tapi relax je.

takleh imagine bila Zulaikha pindah Johor nnt. :(

thanks floormate si perempuan cantik for the time spent. sometimes i just can't hold, because it hurts so much sometimes i can't stand.

Everybody's Changing.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

Sudahlah dengan kesedihan yang entah bila penghujungnya. Tiada apa yang perlu disedihkan lagi, semuanya sudah terpatri, aku pasti.

Cakap mmg always senang. Aku perlu tabahkan hati untuk mempraktikkan segalanya.

9.10.10

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.




Kakti misses Qoli big time. best jadi baby, takyah fikir masalah langsung.
In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

i will not going to delete anything be it posts, status, apa-apa sahaja related to you. because you're simply my past time memoirs. i'll just keep you in mind, nun di sudut sebelah sana sbb kau mmg penah wujud pon. no big deal.

WATCH ME SHINE, DARLING.

Ya Allah kuatkan hatiku dan tenangkanlah jiwaku.

Thanks everyone for being very supportive, Allah knows how much efforts i gave to be happy with you. and it has ended dah pun.

Because i know Allah knows best.

8.10.10

The So-Called-Cool Search Engine : Google :)

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

Google is very thoughtful. HAPPY 70th BIRTHDAY JOHN LENNON :) it has been 30 years since you left us. RIP

7.10.10

it has been decided..

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

..and i'm accepting them all without asking for explanations. matured huh? :) talking about being very respectful mungkin? 

because you're one of the chapters in my life, i feel the need to write something about you that i won't forget for the rest of my life. well you betrayed me and it's just so annoying encik.

1st Oct 2010, the day :/

Thanks meeting Club members for being there ON TIME gila. bcs Allah knows i'm not that strong. glad to have you guys around.





Thanks dearest girls for the time spent at Istana Budaya. it feels good to do something rather than just bermuram durja di bilik sendiri.




Natrah weee :)

Thanks Farah Ainaa for the invitation. thanks Din for the ride to Putrajaya and those advices. oh and to the Miss too, thanks a lot :)




because kids are always being adorable. but looking at them wearing baju Doraemon, hati jadi sayu. lol


i'm recovering well because of the environment rasanya. stay there and watch me shine. lol

i feel like a matured person bcs i don't hate you and i'm just accepting what has happened to us. it feels good not to have negative prespectives towards you. i am a big girl now.

3.10.10

Tidak pernah aku kesalkan. :/

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

Lara Hati #1

last April, i was the one who decided that i am not going to use two numbers anymore. i gave up bcs it's not easy to mantain 2 phones and i have no special reason to own two. Abah told me that it's good for me to only keep one so i chose Celcom.

a sudden change in my life brought me to own two phones starting last raya. i am happy that i have two phones after quite some time facing problems having only one phone. yes, talking abt misplace and so on. nak miss call phone sendiri pon susah. and for the fact that i have one concrete reason to own two numbers like i used to, i chose Hotlink Youth Club and yeay, i got to text you dengan bestnya, talking abt using the same telco ye kawan-kawan?

it feels nice to get to fulfill your wish as you're tho one who asked me whether i  can have and use two numbers or not. being a very tolerate person ever born, lol, i sacrificed for you.


SO NOW PLS TELL ME WHAT'S THE POINT OF HAVING TWO PHONES WHEN EVERYTHING HAS COME TO AN END?

Talking abt the fear of facing reality, anyone?

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.



i am recovering quite well. thanks to the fav girls here in Cheras for the never ending sharing laugh and tears sessions, sorry you guys have to layan my lara jiwa sessions, hihi. dearest bestie nun di Gombak sana for those encouraging words, you read me well bestie. the nicest jiran ever di Melaka sana for being by my side everytime without fail, we are so adik beradik kimia, kan? thanks beloved beddie merangkap a very good friend nun di Kolar sana for being very concern. rasa disayangi. :')


thanks meeting club members for being very supportive and understand my condition very well. thanks pres SS for the breakfast invitation di kala hati lara, lol. thanks pres Meeting Club for the invitation to Putrajaya merangkap ahli MC's open house. oh well, at least, i know that this is not the end of the world kan?

:)


no matter how tough i am and how much i wish that i'll survive, the pain is sometimes unbearable. it hurts so much. you'll never understand, you'll NEVER TRY to understand.

i hope i am strong enough to face reality tomorrow.


Ulu Bendul, huhu.

bcs you asked for it.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

oh finally after 2 weeks of being very cold and semacam pelik compared to masa cuti, it is now over. yes, over.

obviously i am very sad. very very very sad and i can't think of anything for 2 days to be precise. it is a sudden change of plan made by you, and i am trying very hard to accept the fact that you're not going to go through everything with me anymore.

it is very sad.

i will not going to hate you bcs you're simply the nicest guy ever, it's just now we're talking abt not interested anymore agaknya? idk. and i will not ask for explanation of course. bcs when you have decided something, i supposed it's the final decision made by you. bcs you have 9 akal, and i believe that you've made the right decision for yourself.

apalah ada pada orang yang tak sopan, tak boleh bercakap lembut, garang, kurang boleh control gelak kuat, not really sporty and so many other kekurangan. yes, you've made the right desicion. mungkin.

it hurts big time bcs you're the one who started this thing and you're the one who ended everything. nice ayy?