Pages

27.11.10

Selamat Malam.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

Tong, after habis belajar, and to celebrate the 10th year of friendship, jom Korea/Jepun :) other cheras/enstek(lol)  fav girls, semua digalakkan join! horayy.

to Knights yang dirindui selalu. :')


gambar-gambar cute courtesy of Adah yang
 meng-Google, thanks Adah and Google! :)

Dan Bila Esok.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

reminder for myself : stories that i know worth blogging :

i. A parcel from a special friend. Plymouth, UK. :)

ii. Berdakwah through Facebook. *i am super excited to share about this!

iii. A visit to Kak Fatim's house and lepak with bakal doktor yang belajar di India, Necha :)



p/s : Halley, if you're reading this, i know you will somehow read this nnt bila-bila kau online, I MISS YOU. may Kolar treats you well, i mean it!

Holiday Project : Books/Novels.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

I am proud of myself. boleh tak hidup kalau takde cred, both phones pulak tu? terima kasih Youth Club dan Celcom Xpax, at least kalau kawan2 msg, masih boleh reply, sbb kedua-dua phone masih ada baki kurang seringgit.

doesn't feel like topping up mana-mana number, for now that is.

this feeling is weird i tell you! haha, ok good night.

***

tomorrow, insyaAllah i'll go to a place which i've always wanted to go, Amcorp Mall :)) told you i'd do anything for the sake of books. even esok tak beli buku sekali pun, i just love the place (i know i will), where there are like banyak gila buku, i will definitely surrounded by books! cheap books, new books/novels, origami stuffs and other nice stuffs :) hoyeah, greatttt. :))

Reading is for AWESOME PEOPLE. let's read more, we need the knowledge for the sake of ourselves and not to mention by reading then only we can gain more ideas in writing :)

26.11.10

Holiday Project : Cupcakes.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

first attempt failed. will try again LATER. the bancuhan salah rasanya sbb the cake turned out to be keras and sah-sah la tak jadi. oh well, Cik Wann has expected this earlier since i am not good in baking, haha, jahat gila but i guess we should try. no harm trying.

:)

Polaroids Hoyeahh.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.





nice fake polaroids photos huh? you can have yours here.

Yesterday is History.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.


Doa mengelak dari menjadi pelupa


اللَّهُمَّ زِدْنَا وَلَا تَنْقُصْنَا، وَأَكْرِمْنَا وَلا تُهِنَّا، وَأَعْطِنَا وَلَا تَحْرِمْنَا، وَآثِرْنَا وَلا تُؤْثِرْ عَلَيْنَا، وَأَرْضِنَا


Maksudnya: “Ya Allah, tambahkanlah buat kami jangan Engkau kurangkan, muliakanlah kami jangan dihina, berilah buat kami jangan ditahannya, dan pilihlah kami jangan Engkau biarkan, dan redhailah kami dan redhailah pula semua usaha kami.” (Riwayat Ahmad no. 224)



Amalan: Menurut al-Tirmizi, al-Nasa’i dan al-Hakim, doa ini dibaca oleh Nabi s.a.w. sebaik sahaja selesai menerima wahyu. Oleh sebab itu, kita digalakkan membaca doa ini semasa memperoleh ilmu agar dikurniakan keberkatan apa yang dipelajari menyebabkan semuanya itu terus tersemat dalam minda dan dijauhi penyakit lupa.

Dipetik daripada Zikir, Doa dan Wirid di Tanah Suci, Ustaz Zahazan Mohamed, terbitan Telaga Biru Sdn. Bhd.




Tapi kadangkala ada benda yang kita tak mahu teringat pun yang mana mendatangkan negative thoughts about our past time. kadangkala kita rasa susah sangattt, tidak mengapa, kita usaha dulu tu yang penting untuk lupakan demi kebaikan bersama dan InsyaAllah Allah selalu bersama orang-orang yang berusaha mencari keredhaan-Nya. Amin.

Don't take life too serious.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

i've been spending quite some time browsing through the net. favourite website for now would definitely be Youtube, hoyeah.

wedding videos semestinya. bcs they're simply the best! Budd and I have been exploring wedding videos for days and it's simply awesome! horayy

yesterday was not-so-awesome day i must say. moody gila, malas nak tunjuk tapi serabut toksah nak kata. inner conflicts yeah you can say that.

i feel that i am ok, i hope i am ok by now but oh boy i was wrong. i believe that it takes time to heal. i may need more time than i thought. no worries, aku still boleh dan berjaya menjalani kehidupan seharian dengan gembira. it's just sometimes it bothers me oh i so need helps. thanks Budd and Ells for replying/layaning my merepekness.

banyak lagi aktiviti berfaedah boleh buat cuti ni. tambahan pula aku dah set mind yang mmg takkan tengok any football match, hoyeah, i will have more time to do everything that i've always wanted! say hello to toolbook and baking! :))

24.11.10

:)

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

i will consider these stuffs to be my birthday present(s) from myself to myself next year. 21st birthday should be the best birthday ever in teenage years huh? :)) that sounds gedik but who cares. dream big, girls :))

A WATCH


 or 


i guess i should buy myself a Man Utd watch to be the best company for my beloved Corak Hitam Putih Swatch, horayy. :)


LOMO CAMERAS
football edition, weee :)


cool lah weyh Oktomat!

nak berapa frames dalam satu photo, you choose the quantity of the holes :))

super sampler, horayy.

lomo cameras the coolest, to add more cameras in the house, nak kan kelainan. Nikon Coolpix S52 and Fujifilm Instax Mini 25 would love to have more siblings in the familyyy :))

INSTAX BAG


i guess my Fujifilm Instax Mini 25 needs a bag ;)



life is about discovering new things. :)) no worries people, i know how to save my own money and use them wisely. you know sometimes we can do anything just to make ourselves satisfied. :) i just feel the need to feel that way simply because nothing beats a satisfying soul. 


insyaAllah lambat-laun i will definitely feel better. :) it takes time to be fully recover i know. but i am okayy and enjoying every single second of life :)




photos are from Google and Man Utd Official Page.

Something to ponder :)

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

"Jangan kita lupa, dlm hubungan sesama manusia, perkara 'jgn lakukan' lebih utama dijaga berbanding perkara 'hendaklah dilakukan'. Jgn mengumpat lebih utama dijaga drpd menolong org. Jgn hasad dengki perlu didahulukan drpd rasa simpati dan empati. Jgn membenci mesti dipentingkan berbanding menasihatinya. Pokonya, dlm ...persahabatan: Jgn meruntuh itu lebih baik drpd membina!"-Pahrol Mohd Juoi


diambil dari facebook seorang sahabat. Indah perkongsiannya seindah insan yang berkongsi. :')

WRT & WUN.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

goodbye WRT, you have served us for 2 years already. setiap minggu ke Cheras, ke sana dan ke mari. gonna miss you. seriously i was being very sentimental on the first day i was informed that you'll have pengganti. cheh bajet macam kereta sendiri. HAHA


 bye bye bye :/

oh umm, welcomeeeee WUN :)




:))

WUN, nnt kau sure kena datang Cheras setiap minggu bermula semester hadapan, hehehh. selamat berjasa. 

Happy Birthday!

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

Happy Birthday Fazliana Mansor, dearest floormate/classmate/KT merangkap one of my favourite girls in Cheras :)



obviously i have prepared a card for your birthday since lama gila dah but due to my meroyan-ness hohoho, you know i couldn't find some time to sit and write properly hence the late wish erkkk i mean lambat bagi card etc. aku sepatutnya boleh bagi before cuti masalahnya now dah cuti, so i guess you will read the card in 40 days to come :)

obviously we all pray for your happiness in life. may Allah ease everything you do, may Allah gives you barakah in everything you're planning to do and stay the same old cheerful KT like we used to know okie. :)

stay the golden you, dearest KT and thank you for being around all this while. may you be blessed through and through, Aminn.
 while waiting for our turns- English Public Speaking Sem III PISMP.

jacobs u la la, Innovation Sem III PISMP.

you and Instax ;))

you were there during my worst day.

Puteri Islam. together through thick and thin :)

:)

you're in the team, my beloved Tsamina Waka. :)

:)) 

being the coolest floormate i've ever had, i bet you know me inside out and thank you for being a great listener. obviously i remember every single scene/session of us discussing hal-hal yang sepatutnya. please excuse my lame responses at times and the most important thing is that please excuse my sobs haha, you know how tissue my heart could be, heheh. i'm glad to have you around and i cannot imagine how dull life could be if you're not there at the same floor like seriouslyy.

stay you! happy 21st birthdayyy!! :)
horayyyy!

photos are from Budd's wall photos,  
KT's and KW's  photo albums on fb, heheh, thanks.



16.11.10

I'm Done.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

I have clarified everything and i guess that's the end of everything. Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah :))

And yeay! Salam Aidiladha everyone. I'm home already. :)

Hello long holidays! Horayyyyyyyyyy.

16th Nov.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

Happy 21st birthday Mlat, beloved Kajangmate :) and Happy 20th birthday, Naju' Compann :)

may Allah bless you guys. sayang always :)

Hello Long Holidays, We Meet Again :)

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

bye people. have a safe trip home.

there are a lot to discover, definitely many things to explore too. you can learn how to bake cakes, make pastries and all. hehe. oh and if you enjoy cooking, cook more and invent something good to eat. good food is a need. ;)

akhir kata, indahkan percaturan Allah dalam kehidupan? kuserahkan segala hanya pada-Mu ya Allah.


Adrenalin.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.


:)

instant photography and me. not really meant to be, but that's ok. 

you still keep one, don't you? and like it or not i still have to accept the fact that you're once a friend of mine. who says it's easy to start everything over and balancing the whole thing without feeling hurt? who says so? 

do you know what makes things complicated? because the starting of everything was without a concrete reason. other than that, i guess i was hoping too much back then. i learned a lot, yes, a lot.

save journey, insyaAllah.

p/s : it's 2 am already and i so have to sleep. i have a plan for tomorrow morning.

Aidiladha.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

nak ambil  udara segar pagi esok. i so have to do that for the sake of feeling good. i so have to do, i swear.

Salam Aidiladha everyone. 

p/s I : 2 years ago if i'm not mistaken, something happened menjelang hari raya aidiladha and i'm glad it happened that way. obv it hurts me big time but now, apa yang jadi dah terang dan nyata kalau nak tengok apa yang dah jadi now. Allah menduga sesuatu yang mampu dipikul hamba-Nya. dan apa yang ditetapkan itu mungkin yang terbaik for both sides :) i'm glad you're happy now bcs i'm enjoying my life to the fullest :))

p/s II : i want more positive charges. i just need moreeeeee.

p/s III : people say time heels. let's see whether it works for me or not, i have 48 days to be exact. i want to discover more and learn a lot this hols. hello cooking, baking, polaroids, clay modelling, sewing, toolbook, larian mesra sorting and a lot moreee. :)
In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

last day of semester iv. too many memories. lots of campings. too many activities. too many things happened. syahdu. sebak. susah nak describe. don't get me wrong. it's just me and myself. i hate goodbyes :/

15.11.10

Time flies!

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

last night at Cheras, eh no no, not really Cheras. last night at B-1-03. sebab after this, mesti punyalah selalu datang Cheras jugak, Qbistro dan pelbagai lagi destinasi best, sah2 datang punyalah nnt waktu cuti pon. 

kejap lagi sikit akan jalan kaki paling akhir untuk semester ni to velo. tp mlm ni special sket, sbb jalan dengan Kak Sesma and Yana. diorang punya kali akhir jalan kaki juga, bukan untuk sem ni tp selamanya, sebab lepas ni kalau diorang nak gi velo pon, diorang naik kuda from Bangsawan. :)

how time flies. rasa mcm syahdu.

sebab dari pukul 6 tadi ke malam ni bersamaan waktu wukuf di Arafah, mungkin sebab tu sedikit syahdu kot. hehe. tambahan pula di pengakhiran semester.

time flies, time flies.

exam's over, Alhamdulillah. nice seating during exam, sebelah Mama, depan Nemo, belakang KakLong Zue, berdekatan Ajie Duda, berselang satu dengan KW. sederet dengan other girls yang memahami perasaan kala eksaminasi; Budd, Ana and Aya. 

Ya Allah, kami bertawakal pada-Mu.

14.11.10

Cheers.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

i believe that it's good to forgive others.


because in life, we don't hold a grudge for too long, not good for the body. :)

by forgiving, doesn't mean i can forget.


Anger Management, lol.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

dah start mengemas sikit2. and it feels good. rasa geram semua boleh hilang sebab rasa puas 'barang dah diangkat sikit-sikit' mengatasi segalanya. oh and it feels nice.

memang esok takde paper, lol.

you can do lots of things to manage your anger. ;)

13.11.10

Ramblings before Last Paper, weeee.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

PJ is a boring subject i tell you, oh ehem except for the fact yang ada sedikit rasa cuak masa nak micro-teaching. haha. dengan masalah RPH tak berkesudahan. terima kasih Ya Allah, semuanya dah berakhir dengan agak ok, Alhamdulillah. but stilll, PJ boring, that explains kenapa ada tahap kemalasan utk reviseee. sigh.

so you see, selagi mana kita berusaha, selagi itu masih ada ruang buat kita. that's what i've learned throughout this whole semester. dalam setiap subject aku rasa ada part-part umbang-ambing like seriously, tapi usaha tetap usaha, kita usahakan dan kemudian bertawakal lah kita, insyaAllah.

so, Isnin adalah hari akhir peperiksaan semester 4. obviously i won't keluar awal sangat walaupun secara tradisinya, PJ memang subject utk sesiapa yang tak berkesempatan merasa keluar awal subject-subject lain, boleh cuba masa PJ. haha. lawak tapi itulah fakta. macamana nak keluar awal macam orang lain kalau tulisan pon tembam dan kadar menulis itu sedikit slow ditambah pula dengan rangkaan ayat yang lemah. hihi.

takpelah, kita usaha ye?


The Last Note.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

Sudahlah segalanya. from my side, i don't have any reason to be afraid, to feel guilty or anything. simply because my time has come to an end and i don't plan to know more. enough is enough. and something has ended, it is forever berakhir, simply no turning back yeay :) from my point of view, i want to make things clear that i am accepting everything just the way they are and i will definitely pray for everybody's happiness insyaAllah, and may Allah bless us all.

it's the final week of semester 4 already, buangkan semua apa yang pernah terjadi, keep them all as memories, shall we?

Dear,

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

you can do anything you wish you wanna do, yes you can. but telling others about things you yourself doesn't familiar with is totally wrong. by doing that, you're actually creating stories. you know it is wrong to tell bad about others kan, inikan lagi kalau menyampaikan sesuatu yang kita tak ketahui sangat. eh bukan tak tau sangat, tak tau langsung, tak tahu hujung pangkal dan updates pon. jadi kenapa kena kongsi cerita dengan orang lain? eh bukan kongsi, tapi sebar. so not nice, not nice.

personally, you're not even close with me, so how come you knew a lot about me? and you cannot judge me by reading my everyday journals, you just simply can't.

you don't know me and don't pretend you know everything about me, please just don't. you're just another penyibuk creature ever born.

i don't care if it's about me only and it is not related to others at all, but sadly, you're one creative story-teller and you relate the stories very well, so many characters with different characteristics, nice one sister, niceeeeeeee.

apa-apa yang kau pernah buat tanpa pengetahuan aku, aku boleh buat relax sebab tak kisahlah macam mana kau menyampai pon, kalau orang dah kenal aku and kawan-kawan terdekat ni, aku rasa diorang pon pandai judge. tapi kali ni, bila benda ni ada kaitan dengan benda yang aku rasa sensitif, aku bukan setakat nak mengamuk sebab nak marah, tapi aku jadi nak nangis terharu, ada jugak orang yang 'care' terlebih. haih.

kita manusia ni dah lah tak elok mana, yang nak pergi tambah cela tu kenapa?

oklah, nak balik Bangi kejap lapangkan fikiran. tengok muka kau kat sini pon, buat apa.

aku tak garang and aku cuba jadi rasional everytime benda-benda yang aku tak suka tiba-tiba jadi. tapi bila banyak drama swasta yang timbul, aku rasa semacam. haih.

no wonder people do not trust you darling. no wonder. kalau aku dapat tahu lagi kau buat macam-macam, hahaha, tunggu je lah :) aku punya suara memang kuat, aku punya penangan penampar pun kuat juga. ;)

Bintang Itu.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

Rasa sedikit susah.

Susahlah nak lalui hari-hari akhir semester 4 dengan tenang.

Rutinku juga sedikit terganggu. Ya Allah, pegangi hatiku.
In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

Pastilah kau kudoakan selalu. Sudah pastinya. No, I don't want anything in return. Moga2 doa yang kusampaikan tanpa pengetahuanmu bakal termakbul, insyaAllah. Kudoakan kau tenang di sepanjang perjalanan.

12.11.10

Get to know yourself better.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.


Your view on yourself:
You are intelligent, honest and sweet. You are friendly to everybody and don't like conflict. Because you're so cheerful and fun people are naturally attracted to you and like to talk to you.


The type of girlfriend/boyfriend you are looking for:
You are a true romantic. When you are in love, you will do anything and everything to keep your love true.


Your readiness to commit to a relationship:
You prefer to get to know a person very well before deciding whether you will commit to the relationship.


The seriousness of your love:
You are very serious about relationships and aren't interested in wasting time with people you don't really like. If you meet the right person, you will fall deeply and beautifully in love.


Your views on education
Education is very important in life. You want to study hard and learn as much as you can.


The right job for you:
You're a practical person and will choose a secure job with a steady income. Knowing what you like to do is important. Find a regular job doing just that and you'll be set for life.


How do you view success:
You are confident that you will be successful in your chosen career and nothing will stop you from trying.


What are you most afraid of:
You are afraid of having no one to rely on in times of trouble. You don't ever want to be unable to take care of yourself. Independence is important to you.


Who is your true self:
You are mature, reasonable, honest and give good advice. People ask for your comments on all sorts of different issues. Sometimes you might find yourself in a dilemma when trapped with a problem, which your heart rather than your head needs to solve.


oh yes, you can try too :)


http://www.quizbox.com/personality/test82.aspx 
In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

terima kasih Celcom sebab bagi Zulaikha free calls. :)

Reminiscing The Moments.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.





:)

i'm grateful for the chances i have, for the time i've spent, for the journey i've been through, for the experiences gained throughout the whole journey.

funny sometimes memories of the good old days made me believe that we're the ones yang sebenarnya memilih hidup bagaimana yang kita mahukan. we plan and we let Allah to decide what's best for us. 

so you see the strong meaning of kebergantungan? :')

Till we meet again.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.






USS, 2010. 20 years old.





USJ, 2004. 14 years old.


till we meet again, Universal Studios.



Teruskanlah.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

asyik terfikirkan basic calculus. diharapkan semuanya ok. kuserahkan segala hanya pada-Mu yang Allah. apa jua outcomenya kelak, kuterima apa adanya. moga-moga 32 orang antara kami semua lulus. pengharapan hanya pada-Mu ya Allah.

teruskan langkahan untuk menghabiskan Kurikulum dan Pedagogi Pendidikan Jasmani!

Love.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.






kenangan lalu, Spain & World Cup 2010 dan E63.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

i choose Putus over Kimia. Putus nampak lebih bersahaja tapi meaningful. aku boleh nyanyi half je kot, sebab the other part tu aku masih belum. masih tidak akan. dan tidak akan lagi, tidak lagi, bukan disini, ya, tidak.

ya Allah, pegangi hatiku.

Masih.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

Alhamdulillah hari-hari last di Cheras diisi dengan penuh bermanfaat bersama teman-teman. selain revise dan study for exam, Alhamdulillah sempat jugak jenguk seorang rakan yang sudah kali ke-6 diuji oleh Allah, apa jenis ujian tidak perlulah saya perjelas disini.

namun perihal positif yang mahu saya ambil kira ialah semangatnya. semangat dalam meneruskan kehidupan. saya kagum walaupun di mulut mengatatakan malas nak layan dan sebagainya, usaha yang dilakukan terus menerus itulah yang menjadi ukuran dalam setiap percaturan.

moga Allah permudahkan jalanmu, aku yakin di mana ada usaha, di situ ada jaya. 

p/s : dalam bahasa kiasannya; buatmu, masih ada secebis doa agar kau sentiasa tabah dan moga-moga kau juga berjaya melepasi segala ujian yang mendatang. masih ada doa buatmu, masih. insyaAllah. dan aku lakukan agar aku senang, agar aku senang melihat kau tidak gusar. kujuga sentiasa mendoakan yang terbaik buatmu. masih. dan jangan menganggap sembarangan terhadap doa yang kukirimkan. ianya tanda keikhlasanku sejak dari mula kita berkawan, insyaAllah. kudoakan kau bahagia. kudoakan akhlakmu jua.

Al-Fatihah.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

Al-Fatihah buat Opah kepada Tong yang tersayang, telah kembali ke rahmatullah. moga dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman.

11.11.10

of Brown and Masa Silam.

In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful.

since my mind needs some rest, i spent a few minutes to google this :


L'amour 7390 atau nama glamournya diberi sendiri iaitu Lamore. haha. 
rindu tapi bersyukur sebab pemergian phone ni seiring dengan sesuatu. 

hidup banyak kebetulan, kebetulan itu percaturan. dan kita yakin akan hikmahnya, iA.

and since i have a big crush towards E5, the latest in the E series family, i google and found this :


sesuai menjadi pengganti si Lamore, warna yang agak sama tp malangnya the screen is a bit smaller than my E63. huhu. E63 merahku sayang, you're still the best, no worries. i love the brown colour only.

oh and while googling erkk buruk je bunyi googling tu haha,  sambil-sambil melihat brown handphones, i found this :

for more complicated life, you can choose Nokia N97 Mini. the colour is awesome i tell you. yes, i've tried holding the phone and play with it quite some time ago. you can choose sama ada nak guna touch screen atau nak slide and type kat keypad.

kadang-kadang kalau dalam hidup banyak pilihan, kita tend to neglect certain aspects kan. up to kita nak pilih yang mana.

:)

i love brown and i choose not to have choices because choosing the wrong option is my worst nightmare. so, E63, sila berjasa dan sentiasa bersama saya tak kira masa ye? dulu masa mula kita berkawan, saya 19 tahun, kini dalam beberapa bulan lagi saya dah 21 tahun. kita terus berkawan ye? 

:)